top of page
LR 388A1997.jpg

BRANDING
VIDEO

Online bedrijfsfilm voor social media

Ben je op zoek naar een manier om jezelf en je onderneming meer te laten zien aan je publiek? Om personeel of juist klanten te vinden? Dan is een bedrijfsvideo wat voor jou! Op internet is zo ontzettend veel te vinden, maar ons eigen verhaal maakt ons anders dan de rest. Met wat jij hebt geleerd en ervaren onderscheid jij je van anderen. En hoe kan je dat beter overbrengen dan met een online video?


Met het vertellen van jouw eigen verhaal creëer je een gun-factor en vind je klanten of medewerkers die bij jouw bedrijf passen. Mijn missie is jullie zoveel mogelijk je authentieke zelf te laten zijn. Want hoe meer iemand zichzelf is op camera, hoe leuker het publiek je vindt. Je hoeft alleen maar echt te zijn, zo simpel is het!


Samen kiezen we een vorm die bij jouw bedrijf past. Past een zakelijke omgeving die er clean uitziet? Of liever een documentaire-achtige stijl waarbij ik de dagelijkse gang van zaken volg? In de voorbereiding stemmen we dit met elkaar af. Na de opnames edit ik jouw verhaal tot een vlotte, frisse video die je kunt verspreiden op internet.

Branding Video: Welcome
DanaSijme-164.jpg

WERKWIJZE

Productieproces van een bedrijfsvideo

Kennis maken

Voordat we aan de slag gaan, drinken we eerst koffie met elkaar. Zo kom ik meer over jouw bedrijf te weten. Samen brainstormen we over hoe we jouw Brand Story gaan visualiseren. Dit is natuurlijk een wisselwerking. Ik heb uiteraard ideeën, maar het moet helemaal kloppen met hoe jij jezelf wil verkopen. 


Callsheet en script

De afspraken die we gemaakt hebben voor de draaidag verwerk ik in een callsheet. Daarnaast maak ik een script waar je in leest hoe de video eruit komt te zien. Zo is voor iedereen duidelijk waar, wanneer en wat we precies gaan filmen.


Draaidag

We zien elkaar op een locatie die we gekozen hebben omdat hij goed bij de boodschap van de video past. Ik zorg dat ik er ruim op tijd ben om de spullen klaar te zetten. De interviewkandidaten zorgen voor een goed humeur en een verzorgd uiterlijk. We nemen de tijd voor de interviews, zodat iedereen zich comfortabel voelt. Het kan soms even spannend beginnen, maar mijn ervaring is dat bijna iedereen dit uiteindelijk een hele leuke dag vindt!   


Editen 

Na het draaien van de beelden ga ik verder met de edit. Dit is een creatief proces en kan best even tijd in beslag nemen. Binnen drie weken is de Branding Video af. Als er dingen zijn die je aan wil passen, dan kan dat natuurlijk. Er is een feedbackronde inbegrepen. We kunnen de video eindigen met een call-to-action: bijvoorbeeld het vermelden van jouw website of een oproep. We maken de video zoveel mogelijk volgens de eigen huisstijl.


Verspreiden

De video is af! De hele wereld mag nu het resultaat van onze inspanningen zien. Ik heb natuurlijk allerlei tips voor het verspreiden van de video. De video mag nu gedeeld worden, zodat klanten kunnen zien wat voor onderneming het is, waar je voor staat en waarom ze juist bij jouw bedrijf moeten zijn.

Branding Video: About

VIDEO LATEN MAKEN?

Anne-mer Verrips Videoproducties

Zuideinde 146

2421 AN Nieuwkoop 

K.v.K. 62751069
BTW NL105641753B02
Bank NL83RABO0302088474

06 - 2224 8066

Bedankt!

Branding Video: Contact
bottom of page