top of page
20210318_103506.jpg
Johan 4.jpg

Waar droomde je vroeger van? Wat heb je overwonnen? Zijn er dingen die je anders had willen doen? Wat wil je doorgeven? Allemaal vragen waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vragen die je in een normaal keukentafelgesprek niet zo snel stelt. Vragen die aan bod komen in het levensinterview. 

Tijdens mijn werk als camerajournalist heb ik veel verhalen van mensen gehoord waarvan ik dacht: wat zonde als dit vergeten wordt. Daarom ben ik samen met collega Remco van Vondelen 2 Create Memories gestart. Onze missie is mooie verhalen vastleggen in een levensinterview op film, bedoeld voor familie en vrienden. 

Iedereen heeft een mooi verhaal, oud of jong. Dat verhaal is voor mensen die dichtbij staan ontzettend waardevol. Herinneringen, dromen en levenslessen van een persoon die voor jou erg belangrijk is, toegelicht in een lange film. Een mooier aandenken is er niet! 

Een levensinterview is een bijzonder cadeau om te geven aan een ouder, een hele goede vriend of een ander persoon die veel voor je heeft betekend. Maar het is natuurlijk ook heel erg bijzonder om te krijgen. Zodat onze herinneringen niet verloren gaan. 

Levensinterview: Welcome

VIDEO LATEN MAKEN?

Thanks for submitting!

Laptop and Diary Topview
Levensinterview: Contact
bottom of page