Stichting Kwest thumbnail.jpg

Ik heb Anne-mer leren kennen als een betrokken en creatieve videograaf.
De samenwerking verloopt soepel, zij komt met inspirerende ideeën en tijdens het filmen zorgt Anne-mer ervoor dat iedereen zich op zijn gemakt voelt.
In haar producties weet zij de sfeer van de organisatie vast te leggen op een dynamische en eigentijdse manier.
Dit maakt dat wij gelijk ideeën krijgen voor een volgende film.

IRENE BUI - STICHTING KWEST

 
Remco van Vondelen - Fotografie00.jpg

Ik ben via mijn vaste visagiste bij Anne-mer terecht gekomen. Ik wilde graag een vlotte, moderne “bedrijfsfilm”. Geen saai interview maar bewegend beeld, vlot en fris gemonteerd en met een goede indruk van hoe ik tijdens een shoot te werk ga. Nou je kan wel zeggen dat dat geslaagd is, hoeveel complimenten ik wel niet heb gehad over de film, echt enorm. Anne-mer heeft mij (zonder dat ik het in de gaten heb gehad) gefilmd en laten zien hoe ik ben. Ze is ook heel fijn om mee te werken en heeft door haar ervaring aan twee woorden genoeg. Erg blij dat ik jou heb leren kennen en hoop vaker samen met je te mogen werken!

REMCO VAN VONDELEN

 
Ilse de Wilde.jpg

Anne-mer weet je op je gemak te stellen. Ze geeft je een relaxed gevoel en neemt echt de tijd voor je. Het eindresultaat was een video die boven verwachting leuk was! Het blijft natuurlijk altijd wel voor jezelf een beetje raar om jezelf op beeld terug te zien en je eigen stem te horen, maar om over te brengen waar ik voor sta en waar ik in geloof, werkt nu eenmaal het best op video. En de reacties op onze personal branding video waren overweldigend. Super bedankt Anne-mer!

ILSE DE WILDE

 
Annemiek bedrijfsfotografie0.jpg

WOW! Wat ben ik blij met het Personal Branding filmpje wat Anne-mer van mijn bedrijf heeft gemaakt! Mijn wens was vooral een goed beeld te geven van wie ik ben als Hair & Make-up Artist, zonder "opgepoetst en gemaakt" over te komen. En naar mijn idee heeft ze dat heel goed gedaan. Ook uit alle enthousiaste reacties bleek dat ze me écht heeft weten vast te leggen zoals ik ben. Daarnaast is ze heel prettig om mee samen te werken. Ze is enthousiast, denkt goed mee en komt met frisse ideeën. Kortom; Als je op zoek bent naar een hele persoonlijke video over je bedrijf is Anne-mer een dikke, vette aanrader!

ANNEMIEK WIJSMAN